Mohács blog

Fémkeresősök, figyelem!

2019. március 13. 12:53 - Haramza Márk

Ismét elérkezett a mohácsi csata kutatásának következő fázisa.

A legközelebbi terepi munka időpontja március 22-23-24.


Mindenki jelezze egy emailben a mohacs@detector.hu-ra küldve mikor érkezik illetve:

  • Mely napokon vesz részt a kutatásban
  • Mikorra kér szállást (ára 1000 forint/fő/éj)
  • A szombati vacsora és a vasárnapi ebéd ára 4000 forint/ fő és ahogy már az utóbbi időben is történt "Svédasztalos" vacsora lesz a szálláson és vasárnap terepen. A pénteki vacsora bográcsozás Nyárádon.

Aki nem pénteken érkezik annak szombat reggel 8-kor gyülekező szokás szerint Majson a keresztnél az iskola utcájának a végén (Petőfi u.).

Mindkét napot teljes egészében Majson illetve a környezetében a csatatér kutatásával fogjuk tölteni.

Van lehetőség pénteken is terepen lenni azoknak, akik már reggel megérkeznek. Van a környéken több középkori faluhely, amelyek kutatása is szerves része a programnak és ezt szeretnénk a pénteki napon megkezdeni. Aki szeretne részt venni ebben a munkában is kérjük, hogy igyekezzen a fent említett találkozó helyen lenni 11 óra magasságában.

Aki most vesz részt először a kutatásban legyen kedves csatolja a múzeumi szerződését amin szerepel a kapcsolattartó neve és elérhetősége mivel ez az egyik feltétele a kutatáson való részvételnek. Amennyiben nem rendelkezik múzeumi szerződéssel abban az esetben a szükséges két a kutatásban részt vevő támogató jóváhagyása kell amit szintén küldjetek meg nekünk.

A jelentkezéseket péntek estig (2019. március 15.) várjuk.


 

Üdvözlettel:
A Szervezők

47420445_191921108420192_5791973087549325312_n.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mohacs.blog.hu/api/trackback/id/tr1714686202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása